Zekiye Güdüllüoğlu Anaokulu
KAZIM KARABEKİR MAH. 2053 CAD. ZEKİYE GÜDÜLLÜOĞLU İ.Ö.O BLOK NO 18/1 ETİMESGUT / ANKARA

VİZYON

Çocuk merkezli eğitime odaklanarak bölgemizin en önde okul öncesi eğitim kurumlarından biri olmak ve tüm mesleki birikimimizle ve olanaklarımızla çocuklarımızın hayatına olumlu dokunuşlar yaparak özgüvenli, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, başarılı, sağlıklı, empati göstermeyi ve paylaşmayı bilen, karar verme yeteneğine sahip, öğrenmeye açık, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmektir.

MİSYON

Özgün, düzenli, bilimsel,güvenli, gelişimi destekleyen ve sevgi dolu bir çevrede çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak; çocuklarımızda öğrenmeye ilgi uyandırmak; oyun yoluyla öğrenimlerini desteklemek; bilişsel, sosyal, duygusal, öz bakım, dil ve psiko-motor becerilerinin gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunmak ve çocuğumuzun çevresi ile olan iletişimine sağlıklı biçimde yardımcı olmak ve ayrıca;personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren, bir okul olmaktır.

NORMAL

OKUL SERVİS HİZMETİMİZ YOKTUR.

ETİMESGUT MERKEZE 1 KM ,İL MERKEZİNE 15 KM.

Yerleşim Yeri Bilgisi

ETİMESGUT İLÇEMİZİN ÇARŞI MERKEZ BÖLGESİ ,KAZIM KARABEKİR MAHALLESİNDE BULUNMAKTAYIZ.